نتایج اولیه نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۳) | افزایش دما در مناطق گرمسیری استان به بیش از ۴۰ درجه! کشف و ضبط بیش از ۲۰۰ قلم فرآورده دارویی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آیا کودکان را می‌توان حجامت کرد؟ | عوارض حجامت خودسرانه کودکان راهنمای انتخاب مناسب‌ترین مدرسه برای فرزندان حذف گزینه الزام برای آزمون پایه نهم به دهم دانش آموزان سمپادی عوامل بروز یبوست در نوزادان چیست و چگونه درمان می‌شود؟ شایع‌ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا را بشناسید این میوه حکم داروخانه طبیعی را دارد! آرتروز، بیماری روماتیسمی غیرالتهابی که اغلب مفصل زانو و انگشتان دست را درگیر می‌کند انگیزه مرد بی‌رحم از ربودن زن متاهل در اطراف مشهد چه بود؟ نجات جان۱۸ نفر در ارتفاعات شمخال قوچان بیش از ۷۱ هزار زائر حج تمتع رهسپار عربستان شدند بازی با آبرو؛ خط قرمز قانون | مجازات انتشار محتوای خصوصی حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال! کشف جسد در بیابان‌های منطقه الهیه مشهد دعوا در کافه زیرزمینی، قتل در کف خیابان پنجتن مشهد تصادف مرگبار کاروان عروسی در علی آباد کتول، جان ۴ نفر را گرفت زلزله حوالی عمادده لارستان در استان فارس را لرزاند (۱۶ خرداد ۱۴۰۳) پرداخت پول خارج از صندوق بیمارستان ممنوع است؛ زیرمیزی ندهید طرح «کاهش و بازیافت بخارات بنزین» در جایگاه‌های سوخت در مرحله بازطراحی دستگاه‌ها
سرخط خبرها

علائمِ بلندمدت کرونا در یک‌چهارم از زنان باردار

  • کد خبر: ۴۶۴۵۵
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۲
علائمِ بلندمدت کرونا در یک‌چهارم از زنان باردار
نتایج یک بررسی نشان می‌دهد: از هر چهار زن باردار یک نفر علائم کروناویروس را برای طولانی مدت تجربه می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، درحالیکه زنان باردار به طور معمول علائم خفیف کروناویروس را تجربه می‌کنند، نتایج یک بررسی نشان می‌دهد این علائم می‌تواند برای دو ماه یا بیشتر در یک نفر از هر چهار زن باردار ادامه پیدا کند.

محققان آمریکایی به بررسی اطلاعات ۵۹۴ زن باردار که نتیجه تست کووید-۱۹ آنان مثبت بوده پرداختند. آنان دریافتند ۴۰ درصد از این زنان در هفته چهارم بیماری علائم کروناویروس را داشتند و در ۲۵ درصد از آنان برای مدت هشت هفته یا بیشتر علائم بیماری ادامه داشته است.

شایع‌ترین علائم بیماری در میان زنان باردار سرفه، گلودرد، بدن درد و تب بوده و علائم در سه هفته نخست، بیشتر شایع بوده است. میانگین زمان تداوم علائم ۳۷ روز بوده است. بیشتر افراد حاضر در این مطالعه - حدود ۹۵ درصد - در بیمارستان بستری نشده اند.

شرکت کنندگان از ۲۲ مارس تا ۱۰ جولای سال جاری در این مطالعه ثبت نام کردند. بیش از نیمی از آنان با فرد مبتلا به کووید-۱۹ در تماس بوده اند یا علائمی از بیماری را داشته اند.

محققان اذعان کردند که یافته‌های آن‌ها ممکن است در مورد جمعیت بیشتر تعمیم پیدا نکند و خاطرنشان کردند که در دسترس بودن، زمان بندی و دقت آزمایش ممکن است نتایج را تحت تاثیر قرار دهد.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->